Spartling af vægge udført af professionel maler

Mangler du professionel hjælp til spartling af vægge? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos A.M Maler tilbydes spartling af gipsvægge, spartling af gipsloft samt opsætning af filt og væv. Jeg kommer primært i og omkring Rønde, Randers og Aarhus, men står til rådighed over hele Djursland.

Det er ingen hemmelighed, at spartling af vægge kan være en kompliceret opgave. Det kræver nemlig en vis erfaring og teknik at få et ordentligt resultat, som både er smukt og holdbart. Heldigvis står jeg altid klar til at hjælpe med spartelarbejde, hvor du er sikker på at få veludført arbejde og et flot resultat.

Opsætning af filt og væv samt spartling af vægge

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for spartling af vægge, hvorfor jeg er i stand til at varetage enhver opgave. Uanset om der skal spartles vægge på dit badeværelse eller udføres spartling af gipsloft, står jeg til rådighed. Hos mig er du garanteret kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser hver gang.

Jeg arbejder altid med fokus på den sidste finish samt på at imødekomme kundens behov og ønsker bedst muligt. Det gælder uanset, om jeg skal spartle et helt vådrum eller blot et par enkelte huller. 

Du kan med andre ord trygt lade mig være din kommende samarbejdspartner.

Kontakt mig for flere oplysninger

Skal jeg sammensætte et godt tilbud på spartling af vægge hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive med det samme. Jeg står klar til at varetage enhver opgave til en fair pris.

Du kan kontakte mig på telefon 20 67 55 47 eller på e-mail kontakt@am-maler.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find A.M Maler på Facebook​

Jeg vil løbende ligge biller op fra hverdagen, så gå ind og få inspiration samt se hvilke opgaver jeg kaster mig ud i.​

ui Besigtiger opgaven

Inden jeg begynder gennemgår vi sammen hvad der skal laves.​

ui Fokus på finish

Jeg vil løbende holde dig opdateret indtil målet er nået.​

ui 10 års erfaring

Jeg går op i mit arbejder og er omhyggelig og effektiv.​

ui Klare linjer

Jeg vil aflevere noget jeg selv kunne bo i, ellers er opgaven ikke løst.​

Firma

A.M Maler

CVR: 41340118

Kontakt os